Deze zomer organiseert VondelCS samen met haar media- en cultuurmakers (CS3) en de Gemeente Amsterdam workshops voor kinderen uit Amsterdam tussen de acht en twaalf jaar. Tijdens ZomerVondelCS bieden wij een vol pakket aan leuke workshops gericht op kunst en cultuur. Denk hierbij aan je eigen rap maken, een eigen radioshow maken en leren filmen met je telefoon!

Dit zomerprogramma, onderdeel van Midzomermokum, is bedoeld als tegengewicht tegen de negatieve gevolgen van de coronacrisis en samen proberen we deze zomer onvergetelijk te maken. 

ZomerVondelCS start op 27 juli met een leuke workshop theater maken van Nina-Elisa Euson. De workshops beginnen dagelijks om tien uur en duren twee uur. Via de links kan je je inschrijven voor de workshops. 

SCHEMA ZOMERVONDELCS:

Maandag 27 juli 10:00-12:00 uur - Nina-Elisa Euson: 

Maak je eigen theatervoorstelling!
Maak deze zomer een eigen theatervoorstelling met theatermaker Nina-Elisa Euson. Lef, brutaliteit en speelplezier staat in haar werk centraal. Maar door middel van haar theaterstukken probeert zij bewustwording van lijf, stem en ruimte te creëren. Een interactieve workshop waar jij aan mee kan doen! 

Reserveer

28 juli 10:00-12:00 uur - Peter Leung: 

Dans mee bij VondelCS!
Kom dansen bij VondelCS! In een creatieve workshop van Peter Leung wil hij jou leren je lichaam te ontdekken door middel van beweging. Peter Leung geeft al jaren workshops aan kinderen over de hele wereld. Zo heeft hij in Frankrijk, Japan en het Verenigd Koninkrijk al dansworkshops gegeven. Iedereen kan dansen dus laat jouw beste moves deze zomer bij VondelCS zien! 

Reserveer

29 juli 10:00-12:00 uur - Wisse Ankersmit: 

Creëer je ideale zomervakantie
De zomer ziet er door het coronavirus anders uit en kinderen kunnen misschien niet op vakantie. Maar daar heeft beeldend kunstenaar Wisse Ankersmit een oplossing voor! Want samen met hem kan je jouw ideale vakantie toch nog een beetje beleven. Maak met hem een collage van jouw droomvakantie! 

Reserveer

30 juli 10:00-12:00 uur - Laura Bolscher: 

Een workshop kunst kijken bij VondelCS

Hoe kijk je nou echt naar kunst? Door middel van een creatieve workshop van beeldend kunstenaar Laura Bolscher kan je dit leren! Ze neemt je mee in een kunstwereld midden in het Vondelpark. 

Reserveer

31 juli 10:00-12:00 uur Elindo - Avastia: 

Leer acteren met Elindo Avastia

Heb jij altijd al voor de camera willen staan? Kom dan naar de cursus acteren van Elindo Avastia! Elindo is bekend van programma’s als Vrijland en Ghost Rockers. Samen ga je verhalen maken voor de camera en bekijk je aan het einde het resultaat!

Reserveer

3 augustus 10:00-12:00 uur - Bruno Prent:

Rap en schrijf een nummer met Bruno Prent!

Heb jij altijd al willen rappen? Dat kan nu! Volg bij Bruno Prent, onder andere bekend van SpangaS en zijn hit Je Weet Niks, de workshop rappen en leer hoe je een goede tekst schrijft, hoe je moet performen en neem samen een nummer op.

Reserveer


4 augustus 10:00-12:00 uur - Roos Pollmann: 

Maak je eigen experimentele radioshow

Maak onder begeleiding van kunstenaars en muzikanten een experimentele radioshow. Deze workshop draait vooral rond muziek en je kan hier al je creativiteit kwijt! Ook leuk om te weten: de show is de volgende dag terug te luisteren.

Reserveer

5 augustus 10:00-12:00 uur - Tom van ’t Einde:

Leer professionele video’s maken met je telefoon

Heb je het altijd al leuk gevonden om filmpjes te maken en verhalen te vertellen? Dan is dit je kans! In deze creatieve workshop, gegeven door Tom van ’t Einde van actualiteitenprogramma EenVandaag, leer je hoe je een video kan maken met je eigen telefoon. Neem die dus ook mee, want die ga je nodig hebben! 

Reserveer

Hou het Facebook-evenement in de gaten voor updates!

Deel dit artikel