ClubCS is dé club van nieuwe media- en cultuurmakers van VondelCS. We organiseren donderdag 30 januari de allereerste Clubavond!

Het wordt een avond met uiteenlopende genres; denk aan droompop met synthesizers, theater, poëzie, beeldende kunst en nog meer experimentele live muziek. Een interdisciplinair feestje waar je bij moet zijn! Loop gerust binnen, het is gratis.

Met bijdragen van:

Rhou | Boy on the Moon | Maarten Nico | OLIV OLIV

OLIV OLIV
Olivier Terpstra, muzikant en filmmaker, maakt cinematische muziekcomposities onder de naam Oliv Oliv. De focus ligt op melodische en modulaire composities in combinatie met breakbeat en industriële drums. Hij is pas een jaar bezig en met als hoogtepunt in 2019 het openen van het Dutch Modular Festival in Den Haag zal hij in VondelCS zijn nieuwe liveset van 2020 presenteren. Deze avond betreedt hij samen met zangeres Fannah Palmer het podium. Haar dromerige vocals zijn de perfecte aanvulling op zijn muziek. 

MAARTEN NICO
Maarten Nico is beeldend kunstenaar, dichter maar vooral een hoopvolle romanticus. Tijdens de Clubavond draagt hij gedichten voor die gesloten deuren intrappen. Snel de trap oplopen en vanaf het balkon, zowel aandachtig als vluchtig, de wereld om ons heen beschouwen.

RHOU 
Rhou maakt Nederlandstalige droompop waar poëtische sferen de confrontatie aangaan met stevige elektronische beats en donkere soundscapes. De driekoppige band vindt met name haar inspiratie in filosofie, films en synthesizers.

BOY ON THE MOON
Matthías Sigurðsson combineert klassiek klarinetspel met synthesizers, beats en zang. Hij onderzoekt deze klanken vanuit een passie voor hiphop en volksmuziek, en zoekt hierbij een harmonie die de klassieke en digitale muziekwereld dichter bij elkaar brengt. 

Houd voor meer informatie over het programma het Facebookevent in de gaten!

Over ClubCS
ClubCS is het netwerkplatform waarmee getalenteerde media- en cultuurmakers onderling worden verbonden en toegang krijgen tot ondernemers en beleidsmakers uit de top van de Nederlandse creatieve industrie. Met dit platform zet VondelCS zich in voor een gezond kunst- en cultuurklimaat met reële kansen en doorstroommogelijkheden voor de nieuwe generatie makers. 

Deel dit artikel