Kom fysiek en mentaal tot rust met een meditatief concert van 3VIOLAS!

Kom op zondagmiddag na een drukke week goed tot rust en laat je toespelen door drie jonge altviolisten. Zet een goede kop gemberthee, neem je yogamatje mee en maak je klaar voor het meest relaxte concert waar je ooit bent geweest.  Op zondag 3 mei van 17:00 tot 18:00 trakteren 3VIOLAS en VondelCS je op een meditatief concert! 

promo_foto.jpeg
3VIOLAS
promo_foto.jpeg

3VIOLAS. Dit Amsterdamse trio bestaat uit de altviolisten Floris Faber, Geerten Feller en Hessel Moeselaar. 

Sinds de oprichting in 2015 zijn ze uitgegroeid tot een ensemble dat een serieus plekje aan het veroveren is in de Nederlandse klassieke muziekscene. Dit komt mede door hun avontuurlijke en brede kijk op niet alleen klassieke muziek, maar ook op pop-, minimal- en filmmuziek. 

Zo zijn ze een graag geziene gast op het Grachtenfestival en stonden ze al op festivals als Ruigklassiek, de Uitmarkt en Entrée Late Night in het Concertgebouw. Ook zijn ze regelmatig te horen geweest op Radio 4 en zijn ze sinds 2019 verbonden aan VondelCS. 

Waar ze zich eerst lieten inspireren door andere artiesten zijn ze steeds meer een eigen geluid aan het creëren door de muziek volledig zelf te componeren. Naast de eigen arrangementen en composities zijn improvisaties een vast onderdeel van het repertoire. Dit maakt elk optreden van 3VIOLAS uniek, onvoorspelbaar en iets wat je absoluut niet wilt missen!

Kaartjes kosten €10,- (€7,50 voor studenten/CJP) 

Bestel een kaartje via Eventbrite!

Hou het Facebook-evenement in de gaten voor updates!

Deel dit artikel