De podcast studio bevindt zich in het souterrain van het pand. De studio van 25 m2 is perfect voor radio- en podcast-opnames. De studio beschikt over microfoons en een computer, hierdoor kan je zelfs live jouw podcastopname uitzenden op je socials!

Podcasts waren toch die nerdy radioprogramma’s waarin mensen kletsten over onnozelheden? Al lang niet meer! De podcast is on fire en al enige tijd bezig met een revival. Zo heeft elke niche al een eigen programma.

Het begon allemaal tien jaar geleden met Steve Jobs. Hij voegde toen de podcast feature toe aan iTunes en noemde het de nieuwe generatie van radio. Podcasting was een soort radio, alleen dan fijner: je kon de podcasts namelijk downloaden en luisteren wanneer je wilde. Een megasucces was het niet. Misschien weet je het nog wel, het downloaden was een gedoe en de kwaliteit wisselde sterk.

De laatste tijd wordt de podcast juist steeds populairder. Waarschijnlijk omdat luisteraars zelf willen bepalen wanneer zij luisteren, dit is een van de redenen waarom Netflix zo succesvol is. Kortom; tijd om je eigen podcast op te nemen!

Neem contact op over de Podcast Studio

Deel dit artikel