VondelCS

Ons verhaal

Ons voornaamste doel is om een ontmoetingsplek te vormen voor media- en cultuurmakers met vernieuwende ideeën. Hier kan je terecht voor allerlei evenementen op het snijvlak van (nieuwe) media, kunst en cultuur en krijgen jonge doelgroepen en nieuwe makers volop ruimte en ontwikkelkansen. Houd daarom altijd onze agenda in de gaten voor de leukste evenementen waar je bij kunt zijn.  

blockquote
VondelCS is het Media en Cultuur LAB van de AVROTROS; een open publiekshuis waar innovatie en talentontwikkeling op het gebied van media, kunst en cultuur centraal staan.
Marlies Buurman - directeur

TV, Radio en Podcast

In de studio’s worden regelmatig (live) TV-, podcast en radio-opnames opgenomen, bijvoorbeeld: Moltalk, WNL op Zondag, De Nieuwe Maan en Dr. Kelder en Co. Podcasts die hier worden opgenomen zijn onder andere Dipsaus, The Next Women, Mama Cash, Cineville en de Jortcast. Zelf een podcast opnemen of wil je graag bij opnames van een programma zijn? Neem dan gerust contact op. 

Vondelpark 3, 1071 AA Amsterdam

Op de hoogte blijven van VondelCS?

Meld je hier aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang tweewekelijks het laatste nieuws in je mailbox.

Neem contact op

  • Stuur ons een bericht, of bel ons: tel: 035-671 7915

  • Je gegevens worden alleen gebruikt voor het beantwoorden van je vraag en niet voor andere doeleinden. Je persoonsgegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.