Wat was het geheim achter de muziek van André Hazes en hoe was het om zijn vrouw te zijn? Rachel blikt terug op de bruiloft en producer Michael licht een tipje van de sluier van het geheime muzikale recept van Nederlands grootste artiest. 

Geheim muzikaal recept

"Ook als je niet van zijn muziek hield, viel je als een blok voor hem", vertelt vriendin Imca Marina. Hij kon mensen verbinden in de zaal en loeihoge tonen halen. "Ik denk dat als hij poesje mauw zou zingen, hij me nog zou raken", aldus André jr.

Wat was nou het geheim achter zijn stem? Producer Michael: "André hield zijn stem goed door veel te drinken en te roken. De producenten deden daar een schepje bovenop: in de studio nam hij een lekker potje honing en direct daarna twee ijskoude pilsjes. Dán krijg je de Hazes sound."

blockquote
Iedereen kan een liedje zingen. Maar hij kon een verhaal vertellen
André Hazes Jr. over zijn vader 
Geheim recept

Bijzondere bruiloft

Rachel blikt terug op het huwelijk en de bruiloft met André: "Ik wist niet waar ik aan begon. Dat heb ik ook wel onderschat: hoe het is om de vrouw van André Hazes te zijn. Je bent getrouwd met Nederlands grootste volkszanger en daar komt wel wat bij kijken." Één ding weet Rachel heel zeker: ze is heel trots dat ze mag zeggen dat ze zijn vrouw is.

Bruiloft André en Rachel

Kijk Aflevering 2 terug op NPO Start

Deel dit artikel