Mart Hoogkamer ruilt de bacardi lemon in voor de glühwein en gaat in het nieuwe programma 'Mart op de Piste' op zoek naar een après-ski knaller. Samen met zijn vrienden strijkt de zanger neer in Val Thorens voor een muzikale wintersport. Elke aflevering zingt Mart een winterse meezinger. Dit doet hij samen met bekende gasten die hij in het populaire wintersportoord ontvangt. Lukt het Mart om in de sneeuw een après-ski kraker te creëren?

Hoog in de bergen zijn Wesley Sneijder, Maxim Froger, Randy Wolters en zijn manager Robert-Jan Schipper met Mart meegereisd naar Val Thorens. Het gezelschap beleeft een hoop gezelligheid midden in de sneeuw. Het feit dat Mart nog niet eerder op ski's heeft gestaan, blijft zeker niet onopgemerkt.

Ook de vaste muzikanten van Mart zijn erbij. Elke aflevering maken zij samen met muzikale gasten een nieuw nummer. Zo ontvangt Mart onder anderen Shirma Rouse, Wolter Kroes, John West, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant.

Het gezelschap probeert samen het wintersport vakantiegevoel terug te laten komen in het liedje. In de plaatselijke ski tent wordt het nummer meteen uitgeprobeerd.

Hit of niet; een ding is zeker. Het bonte gezelschap zet Val Thorens muzikaal op zijn kop en zorgt voor een hoop gezelligheid in de sneeuw.

Mart op de Piste, vanaf woensdag 26 oktober om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3

Deel dit artikel