In de podcastserie Annemiekes A-lijst: Prominent Aanwezig spreekt AVROTROS en NPO Radio 2-dj Annemieke Schollaardt met een prominente gast over de rol van muziek in zijn of haar leven. 

Nieuwe afleveringen van Prominent Aanwezig zijn te beluisteren via NPO Radio 2 en alle populaire podcast apps.

Tijdens de ongedwongen persoonlijke gesprekken komt ze onder andere te weten van welke artiest haar gast daadwerkelijk álles weet, op welk guilty pleasure-nummer hij of zij vroeger losging, maar ook welk nummer een speciale betekenis heeft en waarom.

Splinter Chabot, Tina de Bruin en Dione de Graaff 

Tijdens de gesprekken laten Annemiekes gasten soms een verrassende kant van zichzelf zien, want wie had verwacht dat Frank Evenblij werkelijk alles weet over symfonische jaren 70 rock? En wat heeft Eric Corton met het nummer Memories uit de musical Cats? Ook presentator Splinter Chabot, actrice Tina de Bruin, presentatrice Dione de Graaff en wetenschapsjournalist Diederik Jekel nemen plaats aan de keukentafel.

Stefano Keizers

Cornald Maas

Ronald Giphart

Roos Schlikker 

Erik Jan Harmens

Diederik Jekel

Tina de Bruin

Dione de Graaff

Rik van de Westelaken

Eric Corton

Frank Evenblij

Gast kiest, Annemieke draait

Annemiekes passie voor muziek en interesse in de mensen voor wie ze draait, komen samen in de podcastserie. Want wat is er nou fijner dan praten over muziek? Met vragen en stellingen als leidraad gaat de NPO Radio 2-dj door de muzikale voorkeur en het muzikale leven van haar gast heen. Haar gast kiest, Annemieke draait en zij praten!

Deel dit artikel