Wist je dat de NPO Radio 4-programma's Opium, Het Zondagochtend Concert, Een Goedemorgen Met en Het AVROTROS Vrijdagconcert ook als podcast zijn te beluisteren? Download de uitzendingen of abonneer op de kanalen en geniet onderweg van de mooiste muziek en de leukste gasten.

Opium

Elke werkdag klinkt van 22.30 tot 24.00 uur op NPO Radio 4 de late night-show Opium, een kunst- en cultuurprogramma bomvol interviews met musici, theatermakers, filmregisseurs en andere gasten, reportages van voorstellingen en tentoonstellingen en verslagen van de artist in residence in het eigen Opium Atelier. Het Gesprek, de rubriek waarbij een Opium-redacteur in gesprek gaat met een maker uit de cultuurwereld, is terug te luisteren als podcast.

Beluister Het Gesprek uit de uitzendingen van Opium als podcast

Het AVROTROS Vrijdagconcert

Op vrijdagavond staat de Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht in het teken van afwisselende, verrassende en vernieuwende klassieke muziek. De concertserie Het AVROTROS Vrijdagconcert programmeert veelal nieuwe of onbekende werken, waardoor je in aanraking komt met nieuwe muziek. Maar er klinken ook volop bekende werken uit het klassiekrepertoire, door grote orkesten, ensembles en solisten. Alle Vrijdagconcerten die live zijn uitgezonden op NPO Radio 4 zijn terug te horen als podcast.

Beluister de podcast van Het AVROTROS Vrijdagconcert

Een Goedemorgen Met

Op zaterdagochtend krijgen prominente Nederlanders uit alle mogelijke werkvelden - van schrijvers, musici en kunstenaars tot wetenschappers en journalisten - twee uur lang de tijd om hun favoriete klassieke muziek te laten horen. Alle uitzendingen van Een Goedemorgen Met... zijn te beluisteren als podcast.

Beluister de podcast van Een Goedemorgen Met...

Het Zondagochtend Concert

Begin je zondag relaxed en ontspannen met Het Zondagochtend Concert: een luchtig, afwisselend concert van een uurtje, live vanuit Het Concertgebouw in Amsterdam. Grote namen en jonge talenten, maar ook jazzy uitvoeringen en kinderconcerten - elke zondagochtend klinkt er weer iets anders, met voor elk wat wils. De uitzendingen die live op NPO Radio 4 waren te horen, zijn integraal te beluisteren als podcast.

Beluister de podcast van Het Zondagochtend Concert

Deel dit artikel