Dit jaar is er voor het eerst Beste Zangers de Podcast. Jaap Reesema ontvangt elke week de hoofdgast om de uitzending van nog eens door te nemen. Er worden niet alleen de liedjes besproken die er zijn gezongen tijdens de aflevering. Maar ook de nummers met een bijzonder verhaal, die niet gezongen zijn.

Eerste gast

Roxeanne Hazes is de eerste gast die Jaap ontvangt in de podcast. Zij vertelt dat Sarita heel veel indruk heeft gemaakt met haar uitvoering van ‘Vreemde Voor Mij’. ’Dat liedje is een heel bijzonder liedje voor mij’’, aldus Roxanne. Daarnaast komen er nummers voorbij zoals ‘Hijo De La Luna’ van Mecano dat altijd voor haar werd gezongen toen ze nog in de buik van haar moeder zat en Don’t Speak van No Doubt, het eerste singletje dat Roanne kocht in haar jeugd.

blockquote
‘Vroeger ging je echt nog je CD’tjes luisteren voordat je het kocht. Dit liedje sprong er voor mij echt uit!’
Roxeanne Hazes

Grote liefde Erik

De zangeres vertelt over haar grote liefde Erik. ‘I Feel It Coming’ van The Weeknd is ‘hun’ liedje. ‘’Ik stuurde dit liedje naar hem en toen zei hij, ja dit gaat heel erg over ons’’. Maar het meest bijzondere verhaal is toch wel dat Roxanne toen ze een jaar of 10 was samen met Metallica in een bubbelbad heeft gezeten. Op dat moment had ze niet door hoe groot deze band is, maar toen ze het vertelde aan haar vader kwam hij niet meer bij. 

Deel dit artikel