Heb je altijd al een live-opname van je favoriete NPO podcast willen bijwonen? Of een vraag willen stellen aan een geliefde podcastmaker? Grijp je kans op het NPO Podcastevent in TivoliVredenburg!

Op zondag 10 oktober organiseert de NPO het allereerste NPO Podcastevent! Een dag vol podcastopnames, mogelijkheden om vragen te stellen en podcasttips uitwisselen met andere podcastluisteraars.

Mathilde's Mysterie

Er wordt onder andere een gloednieuwe bonusaflevering opgenomen van Mathilde's Mysterie, de zoektocht naar de moord op Mathilde Willink van Babs Assink en Lammert de Bruijn. Naast Babs en Lammert zijn de bijzondere gasten Imka Marina en Rene Mioch te gast om te praten over Mathilde.

Naast podcastopnames van podcasts als De Stemming van Vullings en Van der Wulp, Yous en Yay en De Machine, kan je ook muzikale begeleiding verwachten. Joram Kaat, maker van Who's Your Daddy? wordt begeleid door Klangstof, terwijl De Keiharde Pödcast zelfs een heuse band heeft gestrikt voor een optreden.

AVROTROS podcasts

Van AVROTROS worden er live opnames gemaakt van de podcasts Mathilde's Mysterie, VINK, Andermans Veren, De Keiharde Pödcast en Klassieke Mysteries.

Het hele programma kan je vinden op de website van het NPO Podcastevent. Het NPO Podcastevent is de afsluiter van de Week van de Podcast, waarbij alle NPO zenders aandacht geven aan bestaand en nieuw podcast-aanbod gemaakt door verschillende omroepen. Reserveer hier tickets.

Deel dit artikel