Ga mee achter de schermen van Nederlands populairste politieserie in Flikken de Podcast. Je krijgt antwoord op de meest prangende vragen over het wel en wee rondom het maken van Flikken Maastricht. Hoe worden verhaallijnen geschreven, wie maakt de muziek, hoe worden de stunts gemaakt, wie bepaalt wat de acteurs aanhebben en nog veel meer! Het wordt allemaal besproken in deze nieuwe podcast. 

Aflevering 1 - De stunts in Flikken Maastricht

Geen Flikken Maastricht zonder spectaculaire stunts. Hoe worden deze bedacht? Kunnen ze altijd worden uitgevoerd? Doen de acteurs de stunts zelfs en is er wel eens iets misgegaan?

Ben Prins gaat langs bij het stuntteam en praat met stuntcoördinator Marco Maas. Ook vraagt hij de acteurs het hemd van hun lijf over het uitvoeren van stunts.

blockquote
Ik heb de afleveringen afgemaakt in het gips
Victor Reinier over een stunt die niet helemaal goed ging...

 Luister aflevering 1 van Flikken de Podcast - stunts

In deze aflevering van de podcast gaat het onder andere over de stunts in aflevering 9 seizoen 8, 'Ciao'. Deze kun je terugkijken via NPO Plus.

→ Bekijk de compilatievideo met spectaculaire stunts in Flikken Maastricht

Aflevering 2 - De locaties in Flikken Maastricht

Stad van de Maas, het bourgondische eten, de middeleeuwse binnenstad, de heuvels, het Vrijthof, André Rieu. Al 15 jaar lang is deze Limburgse stad het decor en de naamgever van de langstlopende politieserie op de Nederlandse televisie. Maar waarom nou juist Maastricht?

Ben Prins gaat in aflevering 2 op zoek naar het antwoord op deze prangende vraag. Maar hij wil nog véél meer weten. Hoe vind je de perfecte filmlocatie? 

blockquote
En dat is niet waar je denkt dat het is…
Een geheim onthuld over het politiebureau

 Luister aflevering 2 van Flikken de Podcast - locaties 

Naar de homepage van Flikken Maastricht

Deel dit artikel