Jaap Reesema praat tijdens Beste Zangers de Podcast met de deelnemers van het programma over wat er allemaal is gebeurd op de haciënda. De vierde avond is geweest en dit keer was het de beurt aan Nielson. Hij vertelt in de podcast over zijn plannen voor zijn theatershow, zijn idolen en met wie hij hoopt een samenwerking aan te gaan.

Nielson was onder de indruk van Claudia de Breij, die het nummer ‘Zonlicht op je schouders’ zong. Claudia gaat hem ook helpen met zijn theater tour. Nielson gaat voor het eerst de theaters in en dan is Claudia de uitgelezen persoon om hem hiermee te helpen. Hij heeft tien jaar gewacht met het theater omdat hij vond dat hij nog niet genoeg had meegemaakt. 

blockquote
Guus Meeuwis is mijn grote idool uit mijn jeugd.
Nielson

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis is zijn grote idool uit zijn jeugd. ‘Als jij maar bij me bent’ en ‘Heimwee naar een tijd die ik niet ken’ zijn nummers die hem vooral zijn bijgebleven. Voor hem was het dan ook helemaal bijzonder dat hij later zelf in het voorprogramma van Guus mocht staan. 

Ni-les

Jaap haalt nog even Nielson zijn rapper Ni-les aan. Hij zegt er zelf over dat hij eigenlijk gestopt is toen hij echt goed werd. Niet veel later werd hij gevraagd voor het groepje ‘Zirkus Zirkus’. Het scheelde niet veel of ze waren bijna getekend door Studio 100 van Gert Verhulst. Uiteindelijk is Nielson heel blij dat dit niet is doorgegaan. 

Samenwerkingen

Nielson hoopt dat er mooie samenwerkingen voortvloeien uit het programma. Zo hoopt hij nog eens een nummer samen met Roxeanne te maken. Op de valreep strikt hij Jaap ook nog eens voor een mooie samenwerking.

Deel dit artikel