In Beste Zangers de Podcast gaat Jaap Reesema in gesprek met de deelnemers van Beste Zangers. Het is alweer de zesde aflevering en deze keer stond Sarita Lorena centraal. Zij vertelt in de podcast over haar opa en oma, de nummers die zij schrijft als songwriter en waarom niemand ‘Sem Tu’ heeft gezongen tijdens Beste Zangers.

Video opa en oma

Sarita wordt tijdens de uitzending totaal verrast door een video van haar opa en oma uit Brazilië. In deze video is te zien dat de opa van Sarita niet heel veel zegt. Ze legt in Beste Zangers de Podcast uit, dat dit komt doordat haar oma de video wel dertig keer opnieuw heeft moeten doen. Sarita’s oma was steeds niet tevreden over het resultaat, waardoor haar opa er helemaal klaar mee was.

Barbiepop

Al jaren is Sarita groot fan van Shakira. Ze had zelfs een barbiepop van haar, waardoor ze altijd droomde zo beroemd te worden dat ze haar eigen barbiepop zou krijgen. Sarita denkt dat haar Shakira barbiepop nog in Brazilië bij haar oma ligt. Maar niets is minder waar. Jaap Reesema heeft ervoor gezorgd, dat hij persoonlijk de barbiepop kan overhandigen aan Sarita. 

Singer- songwriter

Sarita heeft al meerdere malen bewezen dat ze niet alleen een goede zangeres is, maar dat ze ook nog eens heel goed liedjes kan schrijven. Ze heeft namelijk een nummer voor AJAX geschreven, om voetballer Antony Matheus dos Santos te verwelkomen bij de club en ze schrijft liedjes voor Bollebof. 

blockquote
Wat raar inderdaad dit had toch prima iemand kunnen doen.
Jaap Reesema

Sem Tu

Er is één nummer waarvan Sarita eigenlijk wel had verwacht, dat deze gezongen zou worden tijdens Beste Zangers. Namelijk het nummer ‘Sem Tu’. De letterlijke vertaling van ‘Sem Tu’ is ‘Zonder jou’. Voor dit nummer heeft Sarita alleen maar met vrouwen samengewerkt. Ooit hoopt ze op te treden met haar eigen vrouwelijke band.

Deel dit artikel