Buddy Vedder presenteert op 18 augustus 2018 voor het eerst het Kinderprinsengrachtconcert. Dit jaarlijkse feestje is een bijzondere combinatie van klassiek en popmuziek.

Het Kinderprinsengrachtconcert vindt al ruim 20 jaar plaats voorafgaand aan het Prinsengrachtconcert. Kinderen thuis en op de gracht worden verrast met een bijzondere combinatie van klassieke muziek en popmuziek. Tijdens het Kinderprinsengrachtconcert spelen drie jonge muzikale talenten mee met bekende popsterren. Het levert niet alleen een muzikaal spektakel op voor jong en oud, maar biedt ook een belangrijke springplank voor jonge, veelbelovende talenten. Zo stonden de nu internationaal gelauwerde harpist Remy van Kesteren, violiste Noa Wildschut, maar ook beide broers Jussen, in hun kindertijd op het podium.

Buddy Vedder

De presentator van het Kinderprinsengrachtconcert 2018 is Buddy Vedder. Vedder, onder andere ook presentator van Lang Leve de Muziek Show bij AVROTROS, kijkt uit naar de muzikale avond: “Ik vind het te gek dat ik als presentator van AVROTROS en groot muziekliefhebber, kinderen en hun ouders via mijn programma’s, in dit geval het Kinderprinsengrachtconcert, kennis mag laten maken met allerlei verschillende soorten muziek.” 

Het Kinderprinsengrachtconcert: zaterdag 18 augustus 2018 om 17.30 uur semi-live bij AVROTROS op NPO Zapp en NPO 2 Extra.

Deel dit artikel