Het is inmiddels een gouden formule: jonge muzikale toptalenten die tijdens het Kinderprinsengrachtconcert optreden met populaire popartiesten.

De combinatie van klassieke muziek en popmuziek is ieder jaar weer een garantie voor muzikaal spektakel. In 2020 is het de beurt aan de slagwerker Rory Bleeker (13), cellist Fama Koning (15) en fluitist Christiaan Blom (11). Zij gaan een unieke samenwerking aan met respectievelijk rapper Diggy Dex, The Voice-winnares Sophia Kruithof en hitduo Emma Heesters en Rolf Sanchez. Buddy Vedder presenteert het muzikale feest vanuit de sprookjesachtige binnentuin van Hotel Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht.

Aan de Amsterdamse grachten - Kinderprinsengrachtconcert 2020

De jonge talenten celliste Fama Koning, slagwerker Rory Bleeker en blokfluitist Christiaan Blom spelen samen met de geweldige musici van Nationale Jeugdorkesten Nederland o.l.v. Edwin Schimscheimer, rapper Diggy Dex, zangeres Sophia Kruithof en zangduo Rolf Sanchez en Emma Heesters de feestelijke afsluiter van het Kinderprinsengrachtconcert 2020: ‘Aan de Amsterdamse grachten’! 

Vincent’ door Sophia Kruithof en Fama Koning

De 15-jarige celliste Fama Koning speelt samen met The Voice-winnares Sophia Kruithof een bijzondere versie van het Don McLean-nummer ‘Vincent’, in de betoverende binnentuin van Hotel Pulitzer Amsterdam. 

‘Pa Olvidarte’ door Emma Heesters, Rolf Sanchez en Christiaan Blom

De 11-jarige blokfluitist Christiaan Blom en het hitduo Emma Heesters en Rolf Sanchez zingen de aanstekelijke zomerhit ‘Pa Olvidarte’. Ze worden begeleid door leden van Nationale Jeugdorkesten Nederland o.l.v. Edwin Schimscheimer.

‘De Zon On’ door Diggy Dex en Rory Bleeker

De 13-jarige slagwerker Rory Bleeker speelt samen met rapper Diggy Dex het nummer ‘De Zon Op’ tijdens het feestelijke Kinderprinsengrachtconcert 2020.

Deel dit artikel