Klaasje Meijer, zangeres bij de Vlaams-Nederlandse popgroep K3 en dwarsfluitiste, is de gloednieuwe ambassadeur van het Kinderprinsengrachtconcert. "Muziek maken is zo ontzettend leuk en leerzaam."

Klaasje speelt zelf dwarsfluit, studeerde aan het conservatorium en gaf dwarsfluitles aan kinderen. Het Kinderprinsengrachtconcert gaat haar dan ook aan het hart: “Ik ben enorm vereerd om ambassadrice te mogen zijn van het Kinderprinsengrachtconcert. Muziek maken is zo ontzettend leuk en leerzaam. Vroeger heb ik verschillende keren meegedaan met concoursen en speelde ik in een jeugdorkest: ik had al op jonge leeftijd een grote liefde voor klassieke muziek".

Exclusieve content

Op de online social mediakanalen van Klaasje is de komende weken, voorafgaand aan het concert op zaterdag 17 augustus 2019, extra content te zien. Zo zal ze samen met de drie talenten te zien zijn en doet ze live verslag tijdens het Kinderprinsengrachtconcert zelf. "Ik geniet van het maken van popmuziek en ben trots op mijn klassieke achtergrond; het Kinderprinsengrachtconcert is dus helemaal in mijn straatje! In de jonge solisten van het Kinderprinsengrachtconcert herken ik mezelf van vroeger. Ik word helemaal vrolijk als ik ze bezig zie. Ik heb ongelofelijk veel zin in het concert op 17 augustus en wens alle solisten superveel succes!”

Video: Klaasje stelt de drie jonge talenten voor

Deel dit artikel