AVROTROS.nl

AVROTROS Radiodrama

Het mooiste radiodrama van AVROTROS.
  • Geen Noot is Onschuldig - 23:40 uur - NPO Radio 4
  • NPO Radio 1

Hoorspel: Radiomusical Madam

Hoorspel: Radiomusical Madam

Zondag 16 april hoorde je op NPO Radio 5 de tegendraadse Radiomusical Madam. De musical werd voor radio bewerkt en ingekort door Stef Visjager en is gebaseerd op de oorspronkelijke musical Madam van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Na het succes van de radiomusical Heerlijk Duurt het Langst, bekroond met de CPNB Award voor Beste luisterboek van het jaar, volgt nu de radioversie van Madam. Stef Visjager tekent opnieuw voor de regie van deze eigentijdse radiomusical op NPO Radio 5. Dit leverde een prachtige musical op die, net als het origineel, bomvol geniale dialogen en prachtige liedjes zit.  

Sekshuis
Een groep feministen kraakt het pand naast sekshuis van Madam om een blijf-van-mijn-lijfhuis te beginnen en voelt zich geroepen de arme prostituees next-door te redden. Maar willen de meisjes van Madam wel gered worden?

De hoofdrollen worden vertolkt door Pierre Bokma, Annette Malherbe, Noortje Herlaar, Annick Boer en Maarten Heijmans. De muziek voor deze productie is opnieuw gearrangeerd door Bob Zimmerman. Het swingende geheel is te beluisteren in een speciale editie van het AVROTROS-programma Musical Moods.

Radiomusical Madam, zondag 16 april van 16.00 uur tot 18.00 uur in Musical Moods bij AVROTROS op NPO Radio 5. De herhaling is op maandag 17 april van 20:00 tot 22:00 uur. 

Beluister de Radiomusical Madam.

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.