AVROTROS.nl

AVROTROS Radiodrama

Het mooiste radiodrama van AVROTROS.
  • Geen Noot is Onschuldig - 23:40 uur - NPO Radio 4
  • NPO Radio 1

Fluiten In Het Donker (2015)

Beluister van 4 november t/m 9 december 2016 het nieuwste radiodrama van AVROTROS: Fluiten In Het Donker (deel II).

Fluiten In Het Donker
Net als vorig jaar kregen dit jaar opnieuw zes literaire schrijvers de opdracht een nieuw verhaal te schrijven voor de radio. De prachtige radiodrama serie 'Fluiten in het donker' is het resultaat.

Nederlands radiodrama
Om een kwaliteitsimpuls aan het Nederlandse radiodrama te geven besloten het Mediafonds, het Nederlands Letterenfonds en de omroepen AVROTROS, NTR en de VPRO in 2015 tot een gezamenlijk project getiteld 'Fluiten in het donker'. De uitkomsten van het vorige jaar bevielen zo goed dat dit jaar zes nieuwe schrijvers werden aangezocht.

Fluiten in het donker

Maria Stahlie, Niña Weijers, Elke Geurts, Gilles van der Loo, Ronald Giphart en Jamal Ouariachi zijn dit jaar enthousiast aan de slag gaan en schreven nieuw literair werk voor radio. Het Letterenfonds verstrekte de schrijfopdracht en het Mediafonds maakte de productie van de hoorspelen financieel mogelijk.

Uitzendingen
De serie telt zes afleveringen en start vrijdag 4 november. De uitzendingen zijn iedere vrijdag te beluisteren van 00:00 tot 00:30 uur (vroege zaterdag) op NPO Radio 1 en terug te luisteren via avrotros.nl.

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.