AVROTROS.nl

Kunst & Cultuur

Het startpunt voor liefhebbers van kunst en klassieke muziek. Van mode, abstracte kunst en stillevens, tot dirigeren, Bach en De Tiende van Tijl.

AVROTROS is dé omroep voor kunst en cultuur. Of je nu van mode, abstracte kunst of Bach houdt, op zoek bent naar verdieping of juist voor het eerst met ons kennis maakt: we bieden voor ieder wat wils. 

Bij AVROTROS Kunst & Cultuur vind je alle informatie over onze kunstprogramma's, lees je interviews met kunstenaars, kun je uitzendingen bekijken en zie je welke tentoonstellingen je niet mag missen. Maar ook klassieke muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Duik in de informatie over onze klassieke muziekprogramma's op televisie en NPO Radio 4, kijk uitzendingen en exclusieve concertregistraties terug en lees welke concerten je echt niet mag missen.

Blijf op de hoogte 
Meld je aan voor de Kunstnieuwsbrief en de Klassieknieuwsbrief door aan de rechterkant van deze pagina je e-mailadres in te vullen. En:
Like AVROTROS Kunst en AVROTROS Klassiek op Facebook
Volg AVROTROS Kunst en AVROTROS Klassiek op Twitter
Volg AVROTROS Kunst en AVROTROS Klassiek op Instagram 

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.