AVROTROS.nl

Bart Arens

Bart Arens

Naam: Bart Arens
Geboortedatum: 02 maart 1978

Dat radio-presentator Bart Arens graag praat, wordt gelijk duidelijk als hij op zijn derde jaar begint te praten en niet meer weet te stoppen. Zijn roeping was duidelijk: Bart moest lid worden van het Gilde der Radio-dj's. De beginstations zijn Omroep Rijnland en Holland Centraal. In 2003 gaat hij aan de slag bij 3FM, waar hij de eerste jaren een nachtshow presenteert en assisteert bij diverse radioprogramma’s.  

Begin 2007 maakt Bart overdag programma’s en presenteert hij De Mega Top 50 en de vrolijke zondagmiddagshow De Radioshow Van Bart. Zijn talent voor radiomaken wordt intussen opgemerkt in Nederland, want in 2008 krijgt Bart de prijs voor aanstormend talent, de Marconi Award, uitgereikt. Vanaf 2010 presenteert Bart op vrijdagavond ook 3FM Weekend Request, het radioprogramma waarin de luisteraar bepaalt welke platen er gedraaid worden. Ook kunnen zij hun ultieme 'weekend start plaat' indienen.  

Op 5 januari 2015 maakt Bart na elf jaar de overstap van NPO 3FM naar NPO Radio 2. Bij die zender presenteert hij elke werkdag het programma Aan De Slag! Dit programma vervangt Gouden Uren en draait veel herkenbare muziek, maar tussendoor ook nieuwe releases en bijzondere albumtracks van grote artiesten. Ook bevat het programma een aantal vernieuwende interactieve elementen.  


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.