AVROTROS.nl

Caroline Tensen

Caroline Tensen

Naam: Caroline Tensen
Geboortedatum: 30 maart 1964

Tijdens haar middelbare schooltijd begint Caroline Tensen bij het Veronica promotie team. Dat smaakt naar meer en daarom blijft Caroline bij Veronica als productie-assistente voor de radio. Ze stapt over naar radio 2 en 3, houdt zich bezig met regie, groeit door naar de afdeling pers en vervolgt haar carriere achter de schermen bij public relations. Desondanks wordt haar talent als presentatrice al snel ontdekt en komt zij als omroepster bij Veronica en RTL Veronique op TV. Verder presenteert zij Hits uit Holland, Fashion en Brommer en Motor.    

Caroline maakt in 1989 de overstap naar RTL4 waar zij verschillende kijkcijferhits presenteert als Wie ben ik? met Ron Bransteder en André van Duin, Liefde op het eerste gezicht met Rolf Wouters, Het spijt me, Hitbingo en Dat staat je goed.

Als de Nationale Postcode Loterij in 1999 de overstap maakt van RTL4 naar de Tros, gaat Caroline mee en komt op de buis met Postcodeloterij live en Eén tegen 100. In 2005 zet Caroline samen met de Nationale Postcode Loterij de stap naar Talpa. Waar zij naast Eén tegen 100 de programma's Topkok en Je leven in de steigers presenteert.  

In 2007 gaat Caroline wederom met de Nationale Postcode Loterij mee als deze besluit naar de NCRV te gaan, en presenteert voor deze omroep nieuwe programma’s als Babyboom, De 100, familieberichten en het zeer succesvolle DNA Onbekend.  

Sinds 2016 is Caroline Tensen te zien bij AVROTROS. Natuurlijk met Eén tegen 100 maar ook met het programma De Stoutste Jongen van de Klas. En sinds oktober 2016: DNA Onbekend.  


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.