AVROTROS.nl

Corne Klijn

Corne Klijn

Naam: Corne Klijn
Geboortedatum: 15 december 1961

Op jonge leeftijd is duidelijk dat Corné Klijn dj wil worden. Als 10-jarige jongen maakt hij al muziek met zijn cassetterecorder, platenspeler, microfoon en mengpaneel. Later draait hij op bruiloften en schoolfeesten en werkt Klijn voor diverse lokale radiostations.

Zijn professionele radioloopbaan start in 1992 bij Radio 538. Daarna maakt hij de overstap naar AVROTROS, waar hij programma’s presenteert als Kort & Klijn en de Mega Top 50. Momenteel presenteert Corné Klijn elke zaterdagavond tussen 21:00 en 00:00 uur Corné Klijns Soul Sensations en elke zondagavond tussen 18:00 en 20:00 de Mega Album Top 50 op NPO Radio 2 .

Daarnaast is Corné met diverse radioprogramma's te horen op NPO Sterren NL Radio. Van maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur met Kort en Klijn en in het weekend presenteert hij De Sterren NL Top 20 en Weekendborrel.


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.