AVROTROS.nl

Frans Bauer

Frans Bauer

Naam: Frans Bauer
Geboortedatum: 30 december 1973

Frans Bauer is geboren in Roosendaal en brengt zijn jeugd door in een woonwagenkamp. Al vanaf jonge leeftijd is hij vastbesloten om zanger te worden. Zo vastbesloten dat hij op 9-jarige leeftijd zelf zijn eerste single uitbrengt in een oplage van 500 stuks. Nadat hij zanglessen heeft genomen treedt hij regelmatig op in het voorprogramma van bekende Nederlandse artiesten. Pas echt bekend wordt hij door zijn optreden in All You Need Is Love.

Zijn eerste hit is Als Sterren aan de Hemel Staan. Daarna is het succes niet meer te stoppen. Frans speelt Ahoy hele avonden plat, is te zien in verschillende televisieprogramma’s zoals Frans & Marianne, Bananasplit en Bauers Zigeunernacht. Ook neemt hij de realitysoap De Bauers op, waar hij zelfs de Gouden Televizier Ring mee wint in 2004.

In Vive la Frans gaat Frans kamperen in het buitenland met zijn broer Dorus. De broers ontvangen in iedere aflevering een bekende gast. Een garantie voor verrassende gesprekken en een heerlijke lach. In 2015 is Frans te zien met een nieuw programma: What the Frans. Bauer volgt mensen die iets leren dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt en niemand van ze verwacht. In datzelfde jaar wordt een nieuw seizoen Vive la Frans uitgezonden, dit keer niet met bekende gasten, maar Frans en Dorus gaan op zoek naar cultuur, muziekstijlen en levenswijsheden in Europa.  


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.