AVROTROS.nl

Frits Sissing

Frits Sissing

Naam: Frits Sissing
Geboortedatum: 17 september 1963

Frits Sissing studeert bedrijfseconomie in Groningen en gaat daarna aan de slag in diverse marketing- en verkoopfuncties. Al gauw besluit hij zijn droom achterna te gaan: werken voor televisie. Hij start bij de regionale Amsterdamse tv-zender AT5 en komt vervolgens terecht bij AVROTROS.

Als musicalliefhebber presenteert hij onder meer de reeks ‘Op zoek naar...‘ om nieuw musicaltalent te vinden. In zijn wekelijkse radioprogramma Musical Moods’ op NPO Radio 2 komt ook zijn voorliefde voor musicals terug. Hij presenteert een aantal grote live evenementen zoals de Musical Sing-a-Long en het Musical Awards Gala.

Jarenlang presenteerde hij, samen met Anniko van Santen, het programma Opsporing Verzocht. Vanaf 2014 richt Frits zich op de kunst- en cultuur-programma’s bij AVROTROS. Zo is hij te zien in Maestro en volgt hij in september 2015 Nelleke van der Krogt op als vaste presentator van Tussen Kunst en Kitsch.


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.