AVROTROS.nl

Herman Hofman

Herman Hofman

Naam: Herman Hofman
Geboortedatum: 22 december 1986

Herman Hofman is een geboren radiomaker. Al vanaf de wieg was hij bezig met opnameapparaatjes. De bandrecorder was zijn favoriete speelgoed, nog voordat hij kon praten. Ook de liefde voor muziek zat er al vroeg in. Zijn ouders luisterden eigenlijk alleen maar naar klassieke muziek en dat beviel de kleine Herman best goed. Met een hoop pijn en moeite spaarde hij een walkman bij elkaar, waar hij hele dagen klassieke muziek op draaide, van een bandje. Wat later ontdekte hij popmuziek en inmiddels maakt het hem niet uit of het metal, klassiek of commerciële pop is: hij houdt van alles.  

Onder toeziend oog van Corné Klijn maakt hij ooit zijn eerste echte radioprogramma. Bij AVROTROS presenteert Herman iedere donderdag op vrijdagnacht tussen 01.00 uur en 04.00 uur het radioprogramma Herman. Ochtendradio maken is het allermooiste wat er is", roept Herman op een dag. En zo geschiedt: vanaf augustus 2015 word je iedere zaterdag en zondag tussen 06:00 - 09:00 uur wakker met Herman op je radio. Wel zo fijn!  


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.