AVROTROS.nl

Ivo Niehe

Ivo Niehe

Naam: Ivo Niehe
Geboortedatum: 30 mei 1946

De Amsterdamse Ivo Niehe studeert Franse taal- en letterkunde, maar zingt ook in zijn band Ivo and the Furies. Wanneer hij te gast is bij het radioprogramma van Hans van Willigenburg gaat het balletje snel rollen. Hij wordt gevraagd om een screentest te doen en kort daarna begint zijn tv-carrière bij de TROS. Zijn bekendste en langstlopende programma op televisie is de TV Show.

In 1982 richt Ivo zijn eigen bedrijf Niehe Media op, waarmee hij een groot aantal programma’s bedenkt en produceert, variërend van lunch-tv tot aan het populaire klassieke muzikale programma Una Voce Particolare. Behalve zijn televisiewerk gaat Ivo Niehe sinds 2006 ook het theater in met zijn succesvolle eigen theatershow. In 2014 toert hij met zijn zesde theatershow ‘Die avond in Parijs’ in de Nederlandse theaters.  In 2016 maakt hij voor AVROTROS het 35ste seizoen van de TV Show.


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.