AVROTROS.nl

Jan Smit

Jan Smit

Naam: Jan Smit
Geboortedatum: 31 december 1985

Jan Smit is een geboren en getogen Volendammer die als jongen bij het jongenskoor zingt. Wanneer BZN op zoek is naar een jong talent om een duet mee op te nemen, valt de keuze op Jan. Vervolgens mag hij zelf een nummer opnemen dat BZN produceert. Dit is ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ en het nummer is gelijk een nummer-1 hit.    

Het gaat snel met de bekendheid van Jan Smit in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Oostenrijk is hij ongekend populair. Hij maakt het ene na het andere succesvolle album en Jan is op televisie te zien in een realitysoap en als presentator van onder meer Muziekfeest op het Plein en De Beste Zangers van Nederland.

In De Zomer Voorbij gaat hij met zijn (muzikale) Volendamse vrienden op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten en samen met Cornald Maas is hij in 2014 en 2015 commentator tijdens het Eurovisie Songfestival. Tevens is Jan de vaste presentator van het Junior Songfestival.  


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.