AVROTROS.nl

Lauren Verster

Lauren Verster

Naam: Lauren Verster
Geboortedatum: 27 april 1980

Lauren Verster (1980) wordt geboren in Den Bosch en is tijdens haar middelbare schooltijd al werkzaam voor de lokale televisiezender Boschtion. Hier maakt ze haar allereerste items als verslaggever.   Na haar studie vertrekt ze naar Amsterdam waar ze werkt voor de lokale omroep RTV Noord/West. Filmen, monteren en presenteren; ze doet het allemaal. Het blijft niet onopgemerkt want ze wordt benaderd door Nickelodeon en MTV. Daarna werkt ze voor Veronica waar ze haar eigen programma Lauren Verslaat maakt.

In 2012 stapt Verster over naar de AVRO en presenteert Expeditie Poolcirkel, Fort Boyard, Bureau Rooijakkers & Verster en was ze een van de presentatoren van De Duitsers voor AVROTROS. In 2015 duikt Lauren in de wereld van de liefde: in Lauren! en de liefde onderzoekt ze werelden die nieuw voor haar zijn. In 2016 keert Lauren terug met haar programma Lauren! In dit programma reist ze weer stad en land af en leert ze de wereld verder kennen.  


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.