AVROTROS.nl

Pieter-Jan Hagens

Pieter-Jan Hagens

Naam: Pieter-Jan Hagens
Geboortedatum: 13 augustus 1958

De omroepcarrière van Pieter Jan Hagens begon in december 1981 bij BNN-VARA, waar hij een reeks uiteenlopende radioprogramma's presenteerde, zoals Woensdageditie, Verrukkelijke Vijftien en Spijkers met Koppen. Hij werkte veel samen met Felix Meurders, die hem die eerste jaren de kneepjes van het vak bijbracht. Zijn debuut op televisie maakte Hagens eind jaren tachtig met het TV Werkjournaal, gevolgd door onder meer Jules Unlimited, Zappelin en Wegens Vakantie Geopend.

Halverwege de jaren negentig vertrok Pieter Jan naar Veronica, waar hij te zien was met de journalistieke talkshow Hagens en de interviewserie Het Laatste Woord. Na dit kortstondige avontuur vond hij in 1998 zijn plek bij AVROTROS als presentator van de actualiteitenrubriek Netwerk. Later maakte hij voor de omroep De Ochtenden, de bekroonde biografiereeks Hoge Bomen en presenteerde hij vier seizoenen het populaire Wie is de Mol?.

Inmiddels is Pieter Jan Hagens als presentator van de televisieprogramma's EenVandaag, Buitenhof en het Gesprek met de minister-president het journalistieke gezicht van AVROTROS.  


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.