AVROTROS.nl

Yes-R

Yes-R

Naam: Yes-R
Geboortedatum: 02 november 1986

Rapper, entertainer, presentator, acteur... Yes-R is een veelzijdige jongen! Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer Leipe Mocro Flavour uitbracht, maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Hallo, Ready for ya, Kleine meid en zijn duet met Tim Akkerman, Verder.

Naast rappen speelde Yes-R in drie films, twee van deze films behaalden de gouden status. Ook op TV gaat het Yes-R voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het programma Gek op jou en in 2013 presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent

Yes-R is nu ook één van de AVROTROS-presentatoren die enkele volwassen- en kinderprogramma’s presenteert, waaronder Het Kinderprinsengrachtconcert en Go with the Flow.


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.