Met open vizier gaat Splinter Chabot op zoek naar bijzondere verhalen en kleurrijke anekdotes in SPLNTR! Vorig weekend was Levi van Wilgen te gast. Levi heeft een van de grootste OnlyFans accounts ter wereld. Nu vertelt hij zijn verhaal voor het eerst op televisie.

Vrijdag de dertiende

Levy wordt geboren op vrijdag de dertiende, maar dat zou je niet zeggen als je kijkt naar wat hij bereikt heeft. Hij is profvoetballer in zijn jeugd maar ontdekt later de sportschool waar hij dankzij zijn harde werk het lichaam van een echte bodybuilder krijgt. Met zijn training video's gaat hij viraal en zijn Instagram account telt zelfs al meer dan een miljoen volgers! Recentelijk verscheen het platform OnlyFans, waar het account van Levy bij de top van de wereld hoort.

Wat is OnlyFans?

OnlyFans is volgens Levy een platform waar mensen een exclusieve kijk kunnen krijgen in iemands leven. Het is niet zo openbaar als social media en men betaalt voor toegang tot bijvoorbeeld foto’s. Levy gebruikt het platform om naaktfoto’s te bieden aan zijn fans. Hij legt uit dat hij begon met foto’s zonder shirt en dat hij zijn grens steeds een stukje heeft verlegd. Wel zegt hij duidelijk dat hij geen porno maakt maar dat hij vooral creatief onderneemt. 

splntr-s1e3-levysplinter.jpg
Levi legt Splinter uit hoe OnlyFans werkt.
splntr-s1e3-levysplinter.jpg

Grenzen verleggen en bewaken

Splinter vraagt aan Levy of hij zich wel eens zorgen maakt over dat jongeren in zijn voetsporen zouden volgen omdat OnlyFans een makkelijke manier van geld verdienen lijkt. Levy staat er echter vrij nuchter in. Het platform is namelijk bedoeld voor mensen die ouder zijn dan achttien jaar. Hij vind dat je op die leeftijd je eigen bewuste keuzes kunt maken en er ook achter kunt staan. Daarnaast vind hij dat we in Nederland veel te preuts doen over naaktheid. Hij zegt wel duidelijk: ‘’Mijn grens is mijn grens en daar sta ik achter’’. Ook al krijgt hij tien miljoen aangeboden voor een foto waar hij zich niet comfortabel bij voelt, dan zou hij het nog steeds niet doen.

blockquote
Mijn grens is mijn grens en daar sta ik achter.
Levy over zijn OnlyFans content.

Onzeker

Splinter merkt ook op dat Levy op zijn foto’s heel macho overkomt, maar in het echt een lieve jongen blijkt te zijn. Levy reageert hierop dat iedereen moet onthouden dat social media nep is. Alle foto’s van hem zijn vanuit de beste hoek met het beste licht op het beste moment gemaakt. Hierdoor is het beeld wat je van iemand krijgt vervormd. Zoals elk ander mens is Levy ook onzeker. Nu bijvoorbeeld over zijn lichaam omdat hij vind dat hij er vroeger beter uit heeft gezien. Ook telt hij de meningen mee van degenen die dichtbij hem staan, maar voor de meningen van vreemden op social media is hij gelukkig minder gevoelig.

SPLNTR! zie je elke zondag om 21.45 uur op NPO 3. 

Kijk alles van SPLNTR! terug op NPO Start!

Deel dit artikel