Het dreamteam van Mindf*ck, Victor Mids en Oscar Verpoort, sportpresentator Fresia Cousiño Arias en zangeres SERA zijn deze week te gast bij SPLNTR! Ze praten met Splinter over hun successen en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

Kunst, cultuur, politiek en media

Splinter Chabot ontvangt in zijn wekelijkse talkshow SPLNTR! jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media.

Mindf*ck

Victor en Oscar vertellen hoe zij ooit begonnen met het fenomeen Mindf*ck. Ze kennen elkaar al sinds de middelbare school, waar hun vriendschap is ontstaan doordat ze beide interesse hadden in illusies. 

Fresia

Fresia is niet alleen fanatiek sportpresentator bij ESPN, zij is dit moment ook te zien bij ‘Wie is de mol?’. Ze verteld aan Splinter dat ze niet alleen fanatiek is als het om voetbal gaat, maar dat ze spelletjes over het algemeen altijd wil winnen.

SERA

Onlangs ging SERA nog viral met een filmpje waarin Katy Perry reageert op een cover van de zangeres. Niet alleen Katy Perry heeft de Nederlandse zangeres ontdekt, ook Justin Bieber en Christiano Ronaldo hebben de prachtige stem van SERA gehoord. SERA laat iedereen mee genieten, door haar hit ‘Take a chance’ te zingen tijdens SPLNTR!.

SPLNTR! zie je zaterdagavond om 22.13 uur op NPO 3

Deel dit artikel