Het Muziekfeest op het Plein bestaat dit jaar maar liefst 15 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Door de coronacrisis lukt dat dit jaar helaas niet op een bomvol plein met de beste Nederlandstalige muziek. Maar daar heeft SterrenNL iets op gevonden!

Aanstaande vrijdag- en zaterdagavond zendt Sterren NL 15 jaar Muziekfeest op het Plein uit. Een bijzonder muziekfeest waarbij de beste Nederlandstalige artiesten optredens geven door het hele land, op zéér bijzondere locaties. Dat mag je niet missen!

Zo staat Tino Martin op de SS Rotterdam, danst en zingt Emma Heesters vanaf de Zeeuwse kust, zien we Jeffrey Heesen en Brace in Madurodam en staat André Hazes met zijn volledige band bij Beeld en Geluid in Hilversum. Natuurlijk zijn er ook een aantal optredens uit het rijke archief te zien van het Muziekfeest op het Plein zoals we dat vierden voor de coronacrisis.

Jeffrey Heesen & Brace - Alleen van mij

In Madurodam:

André Hazes - Een doodgewone man

Bij Beeld & Geluid in Hilversum:

Henk Dissel - Laat de tijd

Tussen de koeien:

Herinneringen

Tussen de bijzondere optredens in het land halen we herinneringen op over het Muziekfeest met onder andere Frans Bauer, Gerard Joling en natuurlijk Mister Muziekfeest himself Jan Smit. 

Deel dit artikel