Na het grote succes van vorig jaar komt ook dit jaar het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome terug. Op 7 december wordt het feest van het jaar gevierd met de grootste en beste Nederlandse artiesten en vandaag is bekendgemaakt dat ook André Hazes erbij is. 

Het Muziekfeest van het Jaar is niet zomaar een evenement. Alle artiesten zingen hun grootste hits onder begeleiding van de Marcel Fisser Band en groot orkest. Hierdoor krijgt de avond een speciaal tintje. Naast André Hazes zullen onder anderen Jan Smit, Tino Martin, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Jannes en Frans Bauer het podium betreden. Een feest dat je niet mag missen! 

AVROTROS heeft speciaal voor leden een kortingsactie voor het Muziekfeest van het Jaar:

Ga naar de webshop voor kaarten

André Hazes was vorig jaar ook van de partij op het Muziekfeest van het Jaar. Wil je alvast zien wat je kunt verwachten? Bekijk hier het Beste van het Muziekfeest van het Jaar 2017:

Andre Hazes  - Wie kan mij vertellen

Jan Smit - Als de morgen is gekomen

Willeke Alberti & Johnny de Mol - De glimlach van een kind

Toppers medley

Meer zien?

Bekijk hier de gehele registratie die op oudjaarsavond is uitgezonden op NPO 1 met optredens van o.a: Rene Froger, Jannes, Jan Smit, Gerard Joling, Frans Duijts, Willeke Alberti, Anita Meyer, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Lee Towers, George Baker, OG3NE, Sieneke, The Kik, Thomas Berge, Wolter Kroes, Frans Bauer, Johnny de Mol en heel veel meer:

Muziekfeest van het Jaar 2017
Deel dit artikel