Met elkaar in de buitenlucht genieten van de beste Nederlandstalige artiesten. Het Sterren Muziekfeest op het Plein is terug! Woensdag 7 juli 2021 was het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem het decor voor één van de grote buitenevenementen waar iedereen zo lang op heeft gewacht.

Goedenavond allemaal, op het plein of in de zaal! Na twee jaar wachten klonk de begintune van het Sterren Muziekfeest op het Plein ein-de-lijk weer door de speakers op een vol plein in Nederland. Samen met zo'n 2500 negatief geteste liefhebbers van het Nederlandse lied, zo'n 50 artiesten en kilo's confetti werd het een avond om nooit te vergeten.

Iedere vrijdag op de buis

Kon je er niet bij aanwezig zijn? Niet getreurd! De komende weken kun je iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur genieten van een registratie van het Sterren Muziekfeest op het Plein op NPO 1 met optredens van onder anderen Emma Heesters, Tino Martin, Wolter Kroes, Frans Duijts & Donnie, Jeroen van der Boom, Corry Konings, René Froger en meer!

De presentatie ligt zoals altijd in handen van Mister Muziekfeest himself: Jan Smit. Mis het niet en feest met ons mee! Vrijdagavond om 20.30 uur op NPO 1. 

Bekijk hier alle uitzendingen

Deel dit artikel