Woensdagavond 27 juni was een bijzondere avond voor het kleine Brabantse dorp Mariahout. Voor het eerst vond daar het bijzondere 'Muziekfeest in de Zomer' plaats. 

In plaats van een vol plein, zoals je gewend bent van het Muziekfeest, vond het leukste feest van de zomer dit jaar ook plaats in een klein openluchttheater in Mariahout, speciaal voor AVROTROS-leden. Onder muzikale begeleiding van de Marcel Fisser band traden daar Jan Smit, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Django Wagner, Jannes, Danny de Munk, Samantha Steenwijk en Jelle B op. 

En dat het één groot feest was is wel te zien in de livestream: 

Met het Muziekfeest in de Zomer zijn de opnames voor deze zomer afgerond. Het Muziekfeest in de Zomer wordt uitgezonden op vrijdag 20 juli en vrijdag 27 juli om ca 21.30 uur op NPO 1. De registratie van het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort wordt uitgezonden vrijdag 13 juli en 3 augustus om 21.30 uur op NPO 1.  

Muziekfeest van het Jaar

In december komt het Muziekfeest voor de tweede keer naar de Ziggo Dome voor een bijzonder eindejaarsfeest: Muziekfeest van het Jaar. Naast Jan Smit, Tino Martin, Rob de Nijs en Samantha Steenwijk zijn nu ook Frans Bauer, Danny de Munk, Jannes en Django Wagner aan de line-up toegevoegd. 

Ticketinfo

Deel dit artikel