In een uitverkocht Ziggodome vieren we het grootste oud-en-nieuwfeest van het jaar!

Begeleid door een groot orkest onder leiding van Marcel Fisser brengen de grootste artiesten van Nederlandse bodem hits en meezingers ten gehore. Gerard Joling, Frans Bauer, André Hazes, Jannes, Rob de Nijs, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Edsilia Rombley en vele anderen maken hun opwachting. De gastheer van de avond is uiteraard Mister Muziekfeest himself, Jan Smit:

Voor jong en oud
De show is een feest der herkenning voor jong en oud en staat bol van spectaculaire optredens en muzikale verrassingen. Zo gaan André Hazes en Johnny de Mol in duet, rijdt er een Apres Ski-feestkar door het publiek, wordt er een ode gebracht aan de Zangeres Zonder Naam en proosten we op het nieuwe jaar met Romy Monteiro die vanuit het dak op het podium daalt. Bovendien zijn we niet vies van een beetje confetti tijdens het Muziekfeest van het Jaar!

Kijk oudejaarsavond om 22.20 uur naar het leukste feest van 2018: Het Muziekfeest van het Jaar, op NPO 3. Na de uitzending op tv is het programma hier terug te kijken.

Volgend jaar weer
In 2019 keert het Muziekfeest van het Jaar terug in de Ziggodome. Op zaterdag 14 december staan onder anderen Rowwen Hèze, Glennis Grace en natuurlijk presentator Jan Smit op het grote Muziekfeest-podium voor het grootste oud-en-nieuwfeest van het jaar! De line-up wordt gedurende het jaar aangevuld.

Deel dit artikel