Op 7 december 2018 waren de opnames van het Sterren Muziekfeest van het Jaar, het grootste eindejaarsfeest dat er is! Het feest werd gevierd met de grootste en beste Nederlandse artiesten. Het spektakel wordt op 31 december 2018 uitgezonden, om 22:25 uur op NPO 3.

Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en muzikale verrassingen. De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen klassiekers, hits en meezingers ten gehore, begeleid door het Groot Symfonisch Marcel Fisser Orkest. De show is een feest van herkenning voor jong en oud.

Line-up

Tijdens het Muziekfeest van het Jaar kun je genieten van optreden van o.a: André Hazes, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Frans Bauer, Frans Duijts, Tino Martin, Django Wagner, Gerard Joling, Ruth Jacott, Willeke Alberti, Yves Berendse, Kenny B, Rob De Nijs, John West, Romy Monteiro, Danny de Munk, De Alpenzusjes, Edsilia Rombley, Gebroeders Ko, Henk Dissel, Het Feestteam, Jannes, Snollebollekes, Julia van Helvoirt, Jimi Bellmartin, Peter Beense, Stef Ekkel en Rene Karst!

Het beste uit 2017

Vorig jaar was de eerste versie van het Muziekfeest van het Jaar. Wil je alvast zien wat je kunt verwachten? Bekijk hier het beste van het Muziekfeest van het Jaar 2017:

André Hazes - Leef

Frans Bauer - Heb je even voor mij 

Willeke Alberti & Johnny de Mol - De glimlach van een kind

Toppers - Medley 

OG3NE - Happy New Year

Deel dit artikel