December is dit jaar de muziekmaand bij AVROTROS en natuurlijk wordt het jaar muzikaal afgesloten met knallende optredens.

Lee Towers en Nick & Simon

In aanloop naar twee grootse concerten op oudejaarsavond is eerst op 26 december het Nick, Simon & Garfunkel concert te zien om 18.10 uur op NPO 1. Een paar dagen later blikt Lee Towers terug op zijn imposante carrière.

Portret Lee Towers is te zien op 29 december om 17.10 uur op NPO 1.

Muziekfeest en Toppers

Op oudejaarsavond worden twee concerten uitgezonden. Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger vieren op grootse wijze, samen met diverse gastartiesten Toppers in Concert 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Het thema is Happy together 'The flower power edition'. De sfeer, de muziek en de Toppers laten de feestgangers schouder aan schouder staan.

Toppers in Concert is te zien op 31 december om 20.25 uur op NPO 3.

Daarop volgend is het Muziekfeest van het jaar 2022 te zien. Voordat er samen afgeteld wordt naar middernacht, kan eerst genoten worden door optredens van Paul de Leeuw, Tino Martin, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Snollebollekes en natuurlijk vele anderen. Jan Smit presenteert natuurlijk als Mister Muziekfeest de hele show.

Muziekfeest van het jaar 2022 is te zien op 31 december om 22.00 uur op NPO 3.

Muziekfeest de Podcast

Naast de televisie-uitzending op oudejaarsavond, komt ook vanaf 26 december elke dag een podcast-aflevering online van Muziekfeest de Podcast. Sterren NL-dj Emilie Sleven spreekt vanuit de catacombe van de ZiggoDome met diverse artiesten, vlak voordat ze het podium van het Muziekfeest betreden.

Muziekfeest de podcast is hier te beluisteren.

Deel dit artikel