Het feesten op een bomvol plein of een afgeladen Ziggo Dome zit er voorlopig nog niet in. Daarom brengt Sterren NL dit voorjaar het Muziekfeest naar jouw woonkamer! Zo kan je toch nog genieten van de beste Nederlandstalige live muziek.

Ben jij er bij?

Het Muziekfeest op de Radio trekt dit voorjaar het hele land door. Vanuit vier verschillende theaters in het land zullen diverse artiesten onder begeleiding van de Marcel Fisser Band verschillende nummers zingen. Het mooie is; jij kan hier bij zijn!

Live bij jou in de woonkamer

Iedere laatste woensdag van de maand is het Muziekfeest op de Radio te volgen via Sterren NL Radio én een speciale livestream (met beeld) op onze website. Zo tover jij jouw woonkamer om tot een klein privé-Muziekfeest. Het Muziekfeest op de Radio duurt van 19.30 uur tot 22.30 uur. Het voorprogramma start om 18.00 uur.

Line-up

Bij iedere editie van het Muziekfeest op de Radio zullen zo’n 15 artiesten optreden. Op 31 maart zijn onder anderen Frans Duijts, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer, John West, Sieneke, Stef Ekkel, Django Wagner, Hansen Tomas, Quido van de Graaf, Yves Berendse, Bob Offenberg, Xerxes, Donnie en Joel Borelli te zien.

Tijdschema

Wil je niets missen van het Muziekfeest op de Radio? Hier zijn de tijden op een rijtje:

18.00 uur - 19.30 uur: Het voorprogramma, gepresenteerd door Jan Paparazzi en Chantal Hutten
19.30 uur - 22.30 uur: Het Muziekfeest op de Radio, gepresenteerd door Corné Klijn

Mis het niet, het Muziekfeest op de Radio. Woensdag 31 maart vanaf 20.30 uur op Sterren NL Radio óf via de livestream op www.nposterren.nl!

Deel dit artikel