Danny de Munk staat centraal in een gloednieuwe special van Sterren NL. Hij blikt terug op zijn lange, succesvolle carrière en hij deelt hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Danny de Munk werd bekend door zijn hoofdrol in Ciske de Rat. Na de auditieronde voor de film wordt hij uit 3500 aanmeldingen uitgekozen voor de hoofdrol. Tijdens het opnemen van Ciske de Rat blijkt ook nog eens dat Danny onwijs goed kan zingen. Al snel wordt hij razendpopulair, vooral bij de meisjes...

Succes

Veel kans maken de meisjes niet, want op 19-jarige leeftijd leert Danny de liefde van zijn leven al kennen: Jenny. In de liefde gaat het goed, maar ook in zijn carrière loopt het soepel, met rollen in onder andere de musical Les Misérables en in de film All Stars. Hij scoort een grote hit met de titelsong 'Vrienden voor het leven', voor de gelijknamige televisieserie.

Na jarenlang succes voelt het niet meer goed voor Danny. Tijdens zijn theatertour roept een stemmetje in zijn hoofd: Danny, je moet stoppen!

Danny, dit kan toch niet!

Begin oktober van dit jaar kwam Danny de Munk terug met nieuwe muziek. Met ‘Toch ff lekker zo’ mengt hij het levenslied met de hedendaagse muziek tot een Nederdance nummer. “Mensen zullen denken: Danny dit kan toch niet! Maar ik ben wel de eerste", laat hij weten aan Sterren NL.

Sterren NL Special: Danny de Munk

Het beste van Danny de Munk

Deel dit artikel