Op maandag 4 maart start het nieuwe seizoen van The Big Escape op NPO3! Wie weet het hoofd koel te houden? Wie weet er zo snel mogelijk uit een escape room te ontsnappen? Onder leiding van presentatrice Lauren Verster strijden Dennis Weening, Kalvijn, Jessie Maya, Vivianne Bendermacher, Bastiaan van Schaik, Juvat Westendorp, Bobbi Eden, Kim Lammers, Zarayda Groenhart en Francisco Elson strijden met en tegen elkaar...

Ben je benieuwd geworden wat je kunt verwachten dit seizoen? Check dan de eerste beelden van The Big Escape! ↑

Escaperooms

Iedere unieke escaperoom wordt gebouwd op een mooie authentieke locatie in het zuiden van Limburg. Zo speelt de spectaculaire eerste opdracht zich af in een rijdende stoomlocomotief, moeten de spelers zien te ontsnappen uit verschillende escaperooms in een verlaten en vervallen Jezuïetenklooster, worden ze achtergelaten in eeuwenoude mergelgrotten en in een hypermoderne klimaatkamer.

Elke escape levert een aanwijzing op naar het verlossende sleutelwoord dat immuniteit bij de eliminatie oplevert. Want er is maar één ding dat de spelers zeker weten: aan het eind van elke aflevering moet iemand het spel verlaten.

The Big Escape is vanaf maandag 4 maart om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3

Deel dit artikel