De teams moeten twee kunstobjecten stelen uit een klooster. Hierbij is een geoliede samenwerking cruciaal. Ze moeten proberen ongezien een ingenieus beveiligingssysteem zien te omzeilen.

In deze aflevering wordt het spel tussen de zes overgebleven deelnemers steeds harder gespeeld. Nog steeds moeten ze proberen zo snel mogelijk met elkaar uit escaperooms te ontsnappen. Maar om de aanwijzingen te verkrijgen die tot het sleutelwoord leiden, zodat je immuniteit verkrijgt, wordt het spel van allianties en verbonden sluiten met je medespelers steeds slinkser gespeeld. Niemand weet in deze fase van The Big Escape wie hij kan vertrouwen. En dat is een belangrijke factor bij het spel wat ze aan de ronde tafel spelen. Alleen een goede pokerface en vertrouwen op de bondjes die je hebt gesloten, kunnen je verder helpen.

In een spannende escape waarin de teams twee kunstobjecten moeten stelen uit het klooster is een geoliede samenwerking cruciaal. Ze moeten proberen ongezien een ingenieus beveiligingssysteem zien te omzeilen. Maar als je niemand kan vertrouwen, ook niet de mensen in je eigen team, hoe doe je dat dan?

Er is maar één ding zeker, aan het einde van deze aflevering moet weer een speler de Big Escape verlaten.

Deel dit artikel