De finale. Afgelopen weken zijn Gio, Marije en Renate erin geslaagd zeven andere spelers achter zich te laten door escapes te winnen of door slim en zelfs slinks te spelen. De drie overgebleven spelers nemen het nu tegen elkaar op. 

De drie laatste escapes

Drie ultieme escapes staan klaar voor Gio, Marije en Renate. Zo moeten ze in de eerste escape zien te ontkomen aan de drone van de gamemaster en puzzels zien te ontrafelen om zo het laatste sleutelwoord van dit seizoen te bemachtigen. Dit laatste sleutelwoord is handig voor de tweede escape aan de ronde tafel. Tijdens de ronde tafel moeten ze met alle sleutelwoorden puzzelen naar het slotwoord van dit seizoen. Na de ronde tafel moet nog één speler The Big Escape verlaten.

Wie wordt de winnaar van The Big Escape 2020?

Slechts twee spelers mogen de laatste grote escape spelen. Hierbij test de gamemaster ze op behendigheid, logica, geheugen en op moed. Bij iedere nieuwe uitdaging moeten ze een slot zien te openen. De speler die het eerste de Big Escape-vlag kan hijsen mag zich de winnaar van dit seizoen noemen.
 

The Big Escape - Aflevering 8
De ronde tafel
The Big Escape - Aflevering 8

Deel dit artikel