Het kartel is met het vertrek van Qucee min of meer uit elkaar gevallen. Blijft het bondje tussen rapper Donnie en singer songwriter Glenn bestaan of speelt nu iedereen toch voor zichzelf? 

Tetris

Voor het eerst wordt er in The Big Escape een reallife arcade spel gespeeld: Tetris. De zes overgebleven spelers moeten in twee teams hun eigen levensgrote escapedeur bouwen om naar een andere dimensie te kunnen ontsnappen. Het enige hulpmiddel dat ze hierbij hebben is een brommobiel.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Het alarm in de gemeenschappelijke kamer gaat af. Dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw spel aan de ronde tafel. Een spel waarin duidelijk wordt wie elkaar de winst wel of niet gunt...

Lasergame

Als derde escape room spelen de deelnemers een reallife shootergame waarbij ze iedereen weg kunnen spelen, ook hun eigen teamleden. Alles om er met de felbegeerde aanwijzing vandoor te gaan. Want ook deze aflevering spelen ze met, maar ook tégen elkaar.

Richting de eliminatie staan er nieuwe spelers op die de macht hebben om oude leiders weg te spelen. Maar of ze dit ook lukt?

Deel dit artikel