Met nog vier overgebleven spelers in het spel is de finale van het derde seizoen van The Big Escape bijna in zicht. In deze aflevering strijden Gio, Glen, Marije en Renate om een finaleplek. Wie grijpt er net mis? 

Geheime genootschappen

De vier overgebleven spelers duiken een escape over geheime genootschappen in. Alleen door lid te worden en de geheime muzikale boodschap van het genootschap de wereld in te sturen kunnen ze ontsnappen en worden ze toegelaten tot de geheime orde. Aan de ronde tafel krijgen Marije, Glen, Renate en Gio de meest vage opdracht van de gamemaster. En alleen samen kunnen ze dit raadsel ontrafelen. Ook de moed van de deelnemers wordt getest in de derde escape die helemaal draait om communicatie. 

Meesterzet

Maar ook nu kan maar één speler ontsnappen. Dus wie wint? Singer-songwriter Glen Faria voelt de hete adem in zijn nek van de andere spelers. Lukt het hem om ook deze aflevering te overleven? Alleen een meesterzet na de allerlaatste escape waarin hij zijn tegenspelers vraagt om geen aanwijzingen meer met elkaar te delen kan zijn ondergang tegengaan.

Deel dit artikel