The Big Escape
AVROTROS The Big Escape
The Big Escape

Over The Big Escape

Vanaf 16 maart start het nieuwe, derde seizoen van The Big Escape. Dé reality-game waarin tien BN-ers zo snel mogelijk moeten zien te ontsnappen uit verschillende escaperooms. Ze strijden in wisselende teams met maar ook tegen elkaar. Alles draait om snelheid, slimheid en samenwerking. 

Met iedere escape is een aanwijzing te verdienen die leidt naar het verlossende sleutelwoord. Alleen als je dit doorgeeft aan de gamemaster verdien je immuniteit bij de eliminatie. Want er is maar één ding dat de spelers zeker weten: aan het eind van iedere aflevering moet één deelnemer The Big Escape verlaten.

Spelers die dit jaar meedoen aan The Big Escape zijn: Anouk Maas, Donnie, Gio, Glen Faria, Lucretia van der Vloot, Marije Zuurveld, Nick Golterman, QuCee, Renate Gerschtanowitz en Tess Milne. Zij gaan onder leiding van Lauren Verster de strijd met en tegen elkaar aan in het derde seizoen van The Big Escape.

The Big Escape zie je iedere maandag vanaf 16 maart 2020 om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO3.

Opnames bijwonen

Opnames bijwonen

Plaatsnemen in het publiek, meedoen als deelnemer of schaaf je liever je acteerskills bij als figurant? Bekijk de programma's waar jij bij kunt zijn!

Bekijk het aanbod