Tussen Kunst en Kitsch
AVROTROS Tussen Kunst en Kitsch
Tussen Kunst en Kitsch

De Algemene Voorwaarden van AVROTROS Tussen Kunst en Kitsch app hebben tot doel de website een veilige en aangename quizomgeving te maken voor alle gebruikers. Onder website verstaan we zowel de website als de app.

De Tussen Kunst en Kitsch app dient gebruikt te worden voor het spelen van een spel conform de spelomschrijving. Je volgt daarbij het reguliere verloop van het spel. AVROTROS is niet aansprakelijk te stellen voor eventuele technische fouten, spelfouten, onjuiste tekst of andere onvolkomenheden in de website of in de app.

Indien je je inloggegevens kwijt bent, streeft AVROTROS ernaar om deze gegevens zo snel mogelijk te achterhalen middels de ‘wachtwoord vergeten’-link. AVROTROS biedt geen garantie en is ook niet verplicht om de inloggegevens te achterhalen.

AVROTROS is niet aansprakelijk te stellen voor het verlies van een speelronde in de quiz, doordat je niet (meer) kunt inloggen. Ons registratieproces verplicht je om jouw e-mailadres te geven. We gebruiken deze informatie om je recht op toegang tot de app te bevestigen.

AVROTROS behoudt zich het recht voor, om alle gedragingen van gebruikers die niet passen binnen het reguliere spelverloop, te interpreteren als spelbederf en daar passende maatregelen op te nemen. Indien je je niet houdt aan deze Algemene Voorwaarden, dan wordt je per e-mail gewaarschuwd. Deze waarschuwing kan betekenen dat je tijdelijk niet mag deelnemen aan de Tussen Kunst en Kitsch app. Als je na deze waarschuwing de Algemene Voorwaarden opnieuw schendt, wordt je toegang tot de app voor langere tijd geblokkeerd.

Inbreuk op de integriteit van de app (waaronder, maar niet beperkt tot hacks, reverse engineering en manipulatie) zullen voldoende reden zijn voor AVROTROS om de betreffende gebruiker uit te sluiten van verder gebruik van de Tussen Kunst en Kitsch app.

AVROTROS houdt zich het recht voor om een bericht op elk moment te verwijderen om welke reden dan ook. Daarnaast behoudt AVROTROS zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden op elk moment te kunnen wijzigen.

Veelgestelde vragen

Deel deze pagina
Steun AVROTROS

Steun AVROTROS

Geniet je van onze kunstprogramma’s als Geheim van de Meester en Tussen Kunst en Kitsch? Steun je favoriete titels: word cultuurlid. Je ontvangt dan bovendien ons kunstmagazine MUZE.

Word lid