Benieuwd of je kostbaarheden in huis hebt? Laat je objecten taxeren tijdens een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch. UITVERKOCHT

Tijdens de opnamedagen taxeren de Tussen Kunst en Kitsch-experts de meegebrachte objecten. Kun je er niet bij zijn? Download dan de Tussen Kunst en Kitsch App, hiermee kun je zelf de voorwerpen uit de uitzending taxeren!

Schat de waarde van de objecten die in de loop der jaren door onze experts zijn beoordeeld. Je neemt het daarbij op tegen een vriend of een willekeurige tegenstander. Degene die de meeste punten behaalt, wint het spel. Of speel de TV Challenge spelen: schat de waarde van de voorwerpen die in de komende uitzending van Tussen Kunst en Kitsch te zien zijn.

Download hier de app

Data opnamedagen:

  • 17 september - Kasteel Ruurlo - Ruurlo UITVERKOCHT
  • 1 oktober - Drents Museum - Assen UITVERKOCHT
  • 15 oktober - Stedelijk Museum - Alkmaar UITVERKOCHT
  • 22 oktober - Museum Helmond Locatie Kunsthal Helmond -  Helmond UITVERKOCHT
  • 3 december - Louwman Museum - Den Haag UITVERKOCHT

Bestel je kaarten via de webshop

Moet ik lid zijn van AVROTROS om kaarten te kunnen bestellen?
Je hoeft niet lid te zijn/worden om een opnamedag bij te wonen. Maar als lid heb je wel het grote voordeel dat je voor het tijdvak dat het beste schikt kaarten kunt bestellen. De eerste 2 uur (11.00 en 12.00) zijn exclusief voor AVROTROS-leden.

Ook kun je als lid een introducé, iemand die niet lid is, meenemen. Je betaalt als lid slechts 5 euro per persoon in plaats van 10 euro. Het lidmaatschap is tijdens je bestelling zo geregeld.

Deel dit artikel